Quantcast
Jump to content


New UI Update Web Browser bug with Disappearing Subtitles (LG C9 etc.)


Recommended Posts

After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.

Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.

Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites


  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins. Video continues to play without subs. The subtitles will r

Same issues on 77CX. Previous browser version had other issues but not as bad as the new one. Hope it gets fixed soon, I hate that such an expensive TV has these kinds of issues. Where is the QA?

new Browser sucks, hides subtitles and anything except video after 2 minutes, looks like stupid screen saver thing

Same issues on 77CX. Previous browser version had other issues but not as bad as the new one. Hope it gets fixed soon, I hate that such an expensive TV has these kinds of issues. Where is the QA?

I found that turning off Adaptive Streaming using Javascript fixes the disappearing subtitle issue, but it means sacrificing video quality, so it's not a good solution. (play / pause still won't work).

Also there is no way to downgrade back to the original version. 

I also have a C9, luckily I haven't and will not update the browser on that TV as it's been working great, better than the original CX browser version (new update ruined it completely). 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

I found something that helps, reset TV to factory settings, before that write down your region and backup programs to usb, then after restoring, set region and restore programs, new browser is gone, but every time you run browser it  asks for update and you have to press launch. I found it in a thread and also users suggested to watch movies for free in watchsomuch.tv which was a great site and is fully compatible with WebOS browser. If pay you can watch outstanding 4K qualities on LG OLED

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Konstantin Sviguzov
      [ru] почему youtuybe во время просмотра рекламы часто перезагружает приложение из-за нехватки памяти? памяти свободной больше 750 мб, оперативной - тут уже не знаю.
      Где новое обновление или прочее подобное?  Где поддержка?!
    • By Jayanth
      Hi All,
      I have purchased LGTV Model 55LM7600 . When I purchased I used to view Youtube, Netflix , Web Browser etc.  To my surprise
      1. I am unable to View anything using web browser  When i open any content I get a message  "  Not suffiencient memory and  Need to restart yes or no" Message
      2. Also I dont find apps like Youtube and Primevideo etc. When I factory reset the apps are shown but when I connect to Internet the apps disapear. 
      Pls give me a solution for the same. Without these apps and Web browser my TV is DUMB . I have spent more than 1.5 lakhs for the TV and Cant ignore the same. Pls  Provide a solution immediately. If required pls update the OS ASAP.
      Regards
      Jayanth
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
    • By dellleeds
      some times when i watch a movie that requires subtitles i get strange symbols on the screen or may be not symbols just a diffrent language ,,in the subtitles settings code page why is there no english language to set my subs to,,
    • By Steve V
      After updating web browser in my 55UM7450PLA TV not working at all. When i  click on it my browser doesn't come up, nothing happens and return me to live TV.
      I have no idea what to do.  Anyone knows what I can do to fix this? 
      Thank you in advance.







×
×
  • Create New...