Quantcast
Jump to content

Report

  • Similar Topics

    • By Xuancong Wang
      I have two LG TVs, 65SM8600PTA and OLED48A1PTA respectively. Both are connected to the same NAS router via LAN cable. Both can enter the NAS folder containing my Chinese drama series collection.
      65SM8600PTA can play everything smoothly. OLED48A1PTA always stucks at loading the drama series folder (which contains ~60 video files, each video is in the size range 400MB-2GB) for very long time, >3 minutes. Upon clicking into the last layer folder, the spinner spins for very long time while attempting to regenerate previews for this and parent folders. So if there is an option to skip generating video/image previews, then listing folder content can complete much faster, and then that will solve the problem.
      I would like request this additional option for OLED48A1PTA to skip generating preview so that NAS video list can show up quickly.
      OLED48A1PTA is bought from Shopee recently under 15-day-free-return policy, if you can push an update before 2022-02-10 that solves this problem, I will accept the product. Otherwise I will raise a return-and-refund request because the OLED screen also has vertical strip issue when displaying grey background.
      Thanks for your notification!
    • By Coppertop
      When I retune my TV it looses channels and instead of starting at Chanel 1 it starts at Chanel 11.
      Retuning on dtv aerial 
      Aerial is fine on rest of my tvs
    • By Joseph W Lane
      My SM8600PUA  is connected to my Denon receiver via the optical cable and set to internal speaker + optical cable. However when I play an Apple TV program I see the Dolby vision and Dolby Atmos logo in the upper right of the screen initially but my receiver is  decoding audio and setting itself to stereo instead of Atmos. Is this a known issue and is an update to the app to support all the channels present in the stream? Or am I just not setting something. Atmos is enabled on the TV.
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.
    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
×
×
  • Create New...