Quantcast
Jump to content

Report

  • Similar Topics

    • By Xuancong Wang
      I have two LG TVs, 65SM8600PTA and OLED48A1PTA respectively. Both are connected to the same NAS router via LAN cable. Both can enter the NAS folder containing my Chinese drama series collection.
      65SM8600PTA can play everything smoothly. OLED48A1PTA always stucks at loading the drama series folder (which contains ~60 video files, each video is in the size range 400MB-2GB) for very long time, >3 minutes. Upon clicking into the last layer folder, the spinner spins for very long time while attempting to regenerate previews for this and parent folders. So if there is an option to skip generating video/image previews, then listing folder content can complete much faster, and then that will solve the problem.
      I would like request this additional option for OLED48A1PTA to skip generating preview so that NAS video list can show up quickly.
      OLED48A1PTA is bought from Shopee recently under 15-day-free-return policy, if you can push an update before 2022-02-10 that solves this problem, I will accept the product. Otherwise I will raise a return-and-refund request because the OLED screen also has vertical strip issue when displaying grey background.
      Thanks for your notification!
    • By GJC
      I would like to be able to access my network drives without using DLNA.  It should look just like a USB drive.
    • By ABE
      Hi, i've bought LG smart TV UP7750 4k UHD  tv. All are ok. But I can't sign in my lg account in the tv. When I'm going to sign in my lg account in the tv it shows "Temporary server error has occurred. Pls try again later." pls do anyone know solution?
    • By Agata
      Hi, 
      I am using this tv since year and everyrhing was working fine. Now i cannot update or install any app from lg content store. My internet is working and i have restarted a modem and tv as fabric sittings. I dont know why installation is not working, please help, tv software is also actual
    • By davexnet
      TV is the 2017 uj6500 series,
      for the last 4 - 6 weeks the FIlmrise channels do not properly load.  They install, you can select them,
      you get the channel splash screen, then the screen goes black and stays that way until you exit out.
      Uninstalling/reinstalling doesn't help.
      Any info appreciated
       
×
×
  • Create New...