Quantcast
Jump to content


  • Similar Topics

    • By alizadeh
      Hi, 
       
      I was tying to change the settings on our LG TV to enable it for HD channel reception. We found instructions on the net to configure the "area option" in the hidden menu, however, they did not work. So, we thought that we need to change the country group to be able to receive the HD channels. Although we could not change the "country group code" from 20 to an arbitrary number, we change it to 10. After that, we have not been able to change it anymore. It is struck there. I know this is ridiculous, but an LG TV expert who is working in LG customer services told us that I could not change it either and we need to replace the IC. I shocked why with a simple change in one of the TV parameters, everything is got complicated. 
       
      In details, here is the picture of the parameters currently set on the LG TV with the model number of 49LH549V-TD: 
       

       
      Please tell me why I could not set the "country group code" to 20 once again? It is gray meaning that is unchangeable. Any ideas will be appreciated.
       
      Best regards 
      Alizadeh 
       
       
    • By Satya_
      Software version 05.30.10 default web browser just updated and the address bar appear on the top of the screen which bother me a lot while playing a video please add a Full screen option to it
    • By kencho yeshay
      I recently purchased LG commercial TV UTc640s (Asia) and found out that content store is missing and thus can’t even run a simplest application such as Netflix, is there any way we can update firm ware or something to add the content store or am I stuck with that very expensive smart box, that can’t even run a Netflix ? Kindly help please. 
    • By maxou
      Hello,
      Is it possible to add the driver for external usb 3 gigabit ethernet adapters  in the firmware to support them and get more network bandwith like on the oled TV C9 and CX (see https://www.youtube.com/watch?v=RgJUUNCsHao) to give to the product the ability to play 4K hdr mkv remux of high bit rate blurays without stuttering (like gemini man or billy lynn for example streamed from Plex server with giga network) ? If you play the same file on direct attached usb drive, no stuttering at all and it's ultra fast to load and fast forward for example.
      It already supports external usb2 FastEthernet adapters with ASIX AX88772 chipset and work well on both type A and type C ports, I have tested it, but it is also a 100Mbit/s adapter like the integrated one, so same bandwith, and stuttering is always here.
      The driver that need to be added to the firmware is the one for the usb 3 gigabit ethernet adapters with ASIX AX88179 chipset like on oled C9 and CX, but no luck, at least with firmware 3.0.0.8 it is not supported, eihter with type A  ports or with the type C port (I have tested both, RJ45 leds stay OFF, the same with a power usb 3 hub in between, driver not included in the firmware).
      I have also tesed usb3 gigabit ethernet adapter with realtek RT L8153 chipset, wich is seems to be supported on older oled C7 and C8, but it is also not supported (blinking leds this time but no connection, driver not included in the firmware).
      This is very frustrating for a 1800$ product !
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  






×
×
  • Create New...