Quantcast
Jump to content

Report

  • Similar Topics

    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
    • By jkester
      Sling TV is my default app on my LG TV.   Everything  was working fine until today.  Now when I hit the HOME button on the remote, the TV correctly returns to the HOME page, but then immediately re-launches Sling TV before I have an opportunity to select a different app (for example, Netflix).   This cycle repeats itself every time I enter HOME while in the Sling TV app.  The only way I can return to HOME without Sling TV automatically relaunching is to manually select a different input (e.g., HDMI one or LIVE Team), and then enter HOME and it will correctly stay in HOME until another app is selected.  I've tried resetting the TV  and I've tried deleting/adding Sling TV.  I have the latest WebOS update.  This may have started after downloading a recent Sling TV app?  Not sure.  Any suggestions appreciated.
    • By Alley Cat
      I am currently using this TV only to view internet content.  I am using the built-in wifi and ethernet connections.  But the TV starts up into maximally loud static every time and I haven't found a way around this.  Just about anything else would be better.  It could autodetect and mute the static.  Or it could start into the Apps screen.  Or it could start into my preferred app.  Or it could just start into a blank screen.  Whatever.  Just not loud, loud static.
      I read someone was able to set parental controls to get rid of the cable channels so it didn't start into static but that didn't work for me -- I deleted and locked all static channels but it still starts up into one of them.
      I guess more people have had success giving it an HDMI input and setting that as default -- I can't find the menu item to do that, maybe I need to actually connect an HDMI input? I don't have one readily available.  It seems silly to spend money on an extra streaming box to mostly do things that are built into my $900 TV, because it was designed to blast static on my speakers every time it starts up.
      So -- are there any other possibilities to solve this problem? 
    • By Bevb
      I have a NANO91ANA LG TV connected via HDMI to a Yamaha RX-V677 Receiver. Normally when I turn the TV on it also turns the receiver on and I can control volume via the LG remote, whether it is an app on the TV or from another device connected to my receiver (Apple TV or cable box). Now the receiver is not turning on and ARC audio is not working. I think there may have been a software update the other day, but I'm not sure. However, everything was working properly until last night. The last time this happened it seemed to correct itself (it seems to be kind of sporadic), but this time it did not. I do not know what to do to correct this, but it is a major pain as I'm now having to deal with 4 remotes, plus I can't get sound out of my surround speakers when using an app on the TV.  Any suggestions would be appreciated.
    • By Mohannad Hanafi
      I installed webOS TV Emulator v6.0.0 and when I run it, it shows a black screen like this
      It's running on Oracle VM VirtualBox.

×
×
  • Create New...