Quantcast
Jump to content


  • 0

Content store


Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Nagesh
      Hi. There seems to be a problem with the hostar+Disney app. It’s shows a play back error. I tried everything from restarting tv to uninstalling and reinstalling the app.  Still it shows PI 6002 NAS ERROR
    • By BHPOST
      My new gallery series OLED TV died after less than two months. For weeks now, I have been calling LG support for help. The have created multiple repair tickets, but they have not been to get a repair technician out to fix the problem.
      LG keeps trying to outsource the repair to 3rd party service companies. Does anyone know how I can find a local tech that works for LG to come out and fix it?
      If not, what recourse do I have?
      Thank you. 
    • By Shantanu
      Shifted base from UAE to India, how does one change the country to India? I am not able to install the hotstar app on my OLED55B7V 
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.








×
×
  • Create New...