Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
TorontoPaul

Stuck in test mode? Flashing colors? No signal? Toggle button?

Question

I think my tv is stuck in test mode or service mode its blank screen now after flashing colors. I moved the tv and pushed the toggle button by mistake some menu popped up and colors started flashing. 

 

I was moving it because the hdmi ports stopped working tried everything to fix. Repsir guy said it needs new motherboard despite it the tv knew if hdmi was plugged in. Out of warranty. I just want to get it back to normal instead of black screen. I dont have magic remote. Its 2014 model 55ub8200-uh

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×