Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Recommended Posts



Ok, your highness of crap... I am sure u know but just for saying, you sound like a shit that consider yourself better than everyone else, but you are just a big jerk...

 

 

For those who has the same problem (TV doesn't recognize new update) i had, look the prefix dvb or atsc in the name of first update 5.10.01 http://su.lge.com/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201508/starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2501-05.10.01-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk and change at the link of second update 5.10.02 with your right prefix http://su.lge.com/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201508/starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2502-05.10.02-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk

 

This solved my issue. TV wasn't recognizing the update because was the wrong file. I changed the name on the link and updated!

 

To make it clear, that sounds like shit, boy:

 

That is because you guys are downloading the wrong version. Look at 5.10.01 what is the prefix (atsc or dvb) replace at the download url and be happy.

 

You write to all users about the problem, which relates to TV like your LB6500, not LB630 - LB870 / EC930 or UB850 - UB980 / UC970, but I am an big asshole...

That's real nice shit.  :huh: I think you should go back to htforum, from where you downloaded your atsc-prefix-problem. Here the cultural level is too high for your possibilities... EOT

Share this post


Link to post
Share on other sites

To make it clear, that sounds like shit, boy:

 

 

You write to all users about the problem, which relates to TV like your LB6500, not LB630 - LB870 / EC930 or UB850 - UB980 / UC970, but I am an big asshole...

That's real nice shit.  :huh: I think you should go back to htforum, from where you downloaded your atsc-prefix-problem. Here the cultural level is too high for your possibilities... EOT

 

Oh yeah... Because you are better than everyone else... Because you are god... Because this forum is yours... Oohhhh, just that not!
Finishing this, fuck you like you love being a girl just the way showed at your avatar!
I done with you bitch!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys, please refrain from attacking each other in a topic on this site. You are welcome to PM each other and/or take it offline. Thank you.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites


Does anyone know if there is a beta download for the LG 49UB820V? 

 

Many thanks

 

Simon

 

LG 49UB820V is not webOS TV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, after further viewing on ver .02 I've realised I have also lost youtube.  :(

 

taking my own advice I looked in the lg store but no youtube app. in fact none of the streaming apps are in the store, eg iplayer,Netflix,amazon.

 

So anyone know, are these part of the OS itself rather than separate apps ?

 

 

Regarding the memory error it seems to manifest itself after you've been watching a stream for a while ( maybe 45 mins + , also via the settings sequence I outlined earlier) then it will continue to happen every 60s or so until you turn the tv off then on again. Tried with direct Ethernet still the same so its not the wifi router.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, after further viewing on ver .02 I've realised I have also lost youtube. :(

taking my own advice I looked in the lg store but no youtube app. in fact none of the streaming apps are in the store, eg iplayer,Netflix,amazon.

So anyone know, are these part of the OS itself rather than separate apps ?

Regarding the memory error it seems to manifest itself after you've been watching a stream for a while ( maybe 45 mins + , also via the settings sequence I outlined earlier) then it will continue to happen every 60s or so until you turn the tv off then on again. Tried with direct Ethernet still the same so its not the wifi router.

i have no such problem on my tv.

I have YouTube, Netflix, Smartshare and all of them working without problems for hours.

Did you do a config reset when upgrading? Which region have you set up?

Enviado desde mi Moto G 2014 mediante Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi all, 1st time here.

 

Recently I bought 4 LG TVs with WebOS. One 55LB6500, one 47LB6500 and two 40LF6350 for my kids.

 

The 40LF6350 arrived last week, and I was really upset because both came with the standard remote (not the magic), and an old WebOS version. Today (few hours ago) I was configuring one of them and found one update available. Updated and now I´ve got WebOS 2.2.0-114 (beehive-biscayne). What´s this version? Found nothing in the web. Could not even test it! 

 

I look for updates for the LB6500 and there´s nothing. Both are WebOS 1.1 :(

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have no such problem on my tv.

I have YouTube, Netflix, Smartshare and all of them working without problems for hours.

Did you do a config reset when upgrading? Which region have you set up?

Enviado desde mi Moto G 2014 mediante Tapatalk

Thanks for feedback.     Was this using OS 5.10.02 ?

 

Yes factory reset done after new firmware.

 

However you may have a point on the region. Its UK. maybe this has a bearing on whats installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for feedback. Was this using OS 5.10.02 ?

Yes factory reset done after new firmware.

However you may have a point on the region. Its UK. maybe this has a bearing on whats installed.

I have same version in Deutschland TV LG 42LB650V-ZN

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I upgrade firmware on new version and do factory reset, will I loose apps downloaded from other region. For example, I downloaded SmartIPTV from Germany region and changed back to my, because there is no mentioned app in my region. Will I loose this app after factory reset for new firmware ?

Sent from my SHV-E160L using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites


I have same version in Deutschland TV LG 42LB650V-ZN

 

well, out of curiosity I changed the region to spain ( just anything different from the uk ) and guess what, I now have youtube back in my list

and a number of apps I don't recognise.

 

so I wonder if setting the region purely dictates what apps you can see ?

 

Anyway, EIFollaco - thanks for your input, since I at least now have youtube back !

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the US 55EC9300 latest firmware here is 04.45.05

I don't want to install a wrong firmware for other region and break my TV. anybody from US having experience here?

Thanks

 

Anybody to help me out here? appreciate your inputs guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

So after a couple of days testing I've still have app closure problem it exists with or without simplink. Turn off TV and restart again all ok for another 45 - 60 minutes

Tried the downgrade option but dont know the correct path from the tv to the software on my non NAS PC. Any ideas how to point to my pc? From the file saved in the. Lg_tv_udater file here:- http://blog.techflaws.org/2014/05/26/firmware-downgrade-for-lg-smart-tvs/

Looking like I'll have to wait for the official update.

Any help much appreciated.

Cheers Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites


New beta version firmware for EU region!!

 

It is firmware only for LB630-LB870 webOS series tv sets.

 

5.00.04 1.4.0-2504 afro-ashley

 

I installed this version on LB700V and there is a speed and stability improvement vs. 5.10.02 version.

If you dont know how to flash please dont flash...stay where you are.. :)

 

http://su.lge.com:80/GlobalSWDownloadCdn.laf?IMG=/201509/starfish-dvb-secured-m14tv-25.ashley.m14tv-2504-05.00.04-prodkey_nsu_V3_SECURED.epk

 

5_00_04.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By mick mcgregor
      My 55UH850V  can no longer access my gmail or my Youtube account because Google no longer support the browser, this is a growing problem as on many other sites i have the message "we will no longer be supporting this browser please update to new Chrome" can LG do an APP or fix this problem?
      My TV is only 5 years old and already out of date i feel let down by LG, surely an update enable search engine should be a must for smart TV, maybe a docking port for a hard drive on the back of new TVs so you can slot in a LG formatted hard dive at the side or bottom for down load of new systems for LG to keep TVs up to date.
      I have a hard drive through USB on the TV to record programs but it can only record what you are watching this also is a pain as you generally record a program so you can watch something eles, a common sense issue that LG should have picked up on.


    • By dfmaase
      Installed new OLED65C6P-U
      Wired internet connection.  Can access web using resident browser, but cannot run any video within web applications such as CNN, Fox News, etc.  Can access Web Apps using Sony Blu-Ray.
      Cannot access LG Content Store.  Error message indicating a "temporary problem"
      Attempt to use any resident Web App says must update.  Select Update and get error message indicating a temporary problem along with error code 6003.
      Have reset 3 times.  Same result
      Have turned off AC to TV twice, waiting a minute before restarting.  Same result.
      Cannot access Local Account from TV General Settings page.
      Seems as if LG Server is down somewhaere, but no info on Web indicating this is the case as of this date (April 16, 2017)
      Email to Support resulted in email return saying problem difficult to solve via email; call Support (which I will do Monday).
      Similar problems seem to have faced customers in past with no apparent solution, but problem just disappears.
      Anyone faced this problem and solved it with specific steps to remedy?
       
    • By Vanilton Coelho
      Hi people,
       
      Recently bought one 49LF6350 and one 43LF6350 and the two models have the same problem, whenever I try to open an application, informs me that I have to update (required update, you must update this app to launch it. the update may cause data to be stored deleted.), and when I try to update, it gives an error message (application has not Been instaled. try again). It happens to apps also store to at new install. what may be occurring?
       
      software version: 3:03:04
      WebOS TV version: 2.0.2-3928 (behive-badlands)
       
      thanks.
  • Similar Tagged Content

    • By Charles Chidiac
      Hi there,
      Is there any way to show favorite channels list on iptv smarters app for LG tv ?
      It appears in the android version of the app on my phone, but not in the webos on tv !
      Thank you for your help.
    • By ahmed bimo
      My smart TV model : 42Lb6520
      WebOS: 1.4.0-2532
      Issue: many applications don't exist in LG app store like shahid despite the importance of this app that the most famous app in the middle East 
      And any other applications like Spotify and starzplay despite the importance of that 
      Please add this applications to LG app store
      Thanks 😊
    • By Zedric
      After purchase my LG smart tv was able to pick up DTT (digital Terrestial Transmitters in the local area. These channels failed to work after some time and it was assumed that they were switched off due to the never ending wait for South Africa to migrate fully to digital.
      However tuning my sons Hi Sense tv the said channels were found and indeed are operational as  digital HD channels
      Returning to my LG tv i changed the location to digital , retuned and lo and behold the digital channels appeared on a multiplex on uhf  channel 49 (8mhz) however within a few minutes they disappeared never to be seen again isn spite of much time and many alternative settings.
      I have tried changing location, adding  channel 49 UHF manually which shows full signal strength and quality, but gives no digital programmes found.
      I have had to revert to the 4 terrestial channels to get any tv operation at all.
      I believe that my set has been crippled by LG. I am highly upset considering the cost of a uhd TV thats not capable of performing ito its original specification or  at its best.
      Any advice on how to obtain a working system ( frimware has been updated ) or the legal route to go to resolve this issue would be welcome.
      NB as a retired broadcast technologist i do have some knowledge of the industry so would welcome any technical perspectives if i have missed something
      thanks Mikei
    • By 51.sqn
      Hi All,
      Has anyone had a recent update of the OS on their TV to 4.7.050204 (goldilocks2-gulaga) ?
      The reason I ask is that the IPTV channels on my TV seem to have borked these channels as I now get "Invalid Service"
      floating across the screen. I'm pretty sure these channels worked before the update.
      I'm referring to channels such as Now 90's, Planect Knowledge, The Sports Channel Network etc. So these are NOT APPS but
      TV Channels showing up on the guide and still show the programme details.
       
      This TV is only a week old, and I think I'm going to be bounced between the retailer and LG as it seems to be a software issue.
      Does anyone have similar experiences and have you resolved the issue ?
      TIA
      51.sqn
       
       
       
       
       


×
×
  • Create New...