• Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Recommended Posts

Hi Simon

 

Demonrider, for Denmark you can install this:

 

для наших стран -> 05.00.04 от 09.2015 (на системе ashley вместо arches)

 

Well i did the downgrade to version 4.42.25, But does not seem to be the right 5,00.04 FW. So i just wait i guess :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi , are most people doing a factory reset after updating firmware , I may have to do one anyway  as I have lost my screen control panel for the universal remote but im still waiting for the release of official firmware here .

 

 

LB7500

 

4.65.5 

 

NZ

Share this post


Link to post
Share on other sites


Darn, I was about to suggest you give it a go then report back :-)

I did try, changed to Aus in both fields but no update then I chickened out and reverted to NZ.

Another thing I found when messing with the location settings , if I set mine to Aus for broadcast I get the full functionality of the universal screen remote and I can control my SKY box and Blu ray with the magic remote , but if I switch it back to NZ I dont . Hope they change that in the new firmware .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darn, I was about to suggest you give it a go then report back :-)

I did try, changed to Aus in both fields but no update then I chickened out and reverted to NZ.

FYI  New software is on the LG  NZ  site also .

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi all

I have now tested the 5.00.04 version, and are sad to say that the  ARC/HDMI error has been reproduced after only 45 min. 

I really hope it will  be fixed in a later version. But i have to wait for the FW to be released in Denmark, before i can contact LG support. They fixed it once before and maby i'll have luck once more to make em fix it again. Maby i'll downgrade or buy an optical cabel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all

I have now tested the 5.00.04 version, and are sad to say that the  ARC/HDMI error has been reproduced after only 45 min. 

I really hope it will  be fixed in a later version. But i have to wait for the FW to be released in Denmark, before i can contact LG support. They fixed it once before and maby i'll have luck once more to make em fix it again. Maby i'll downgrade or buy an optical cabel.

Hey Demonrider, I also use ARC to my receiver and have never had this error, Are you 100% it is a FW issue? I would assume you have tried all the basic troubleshooting if you have contacted LG before. Let me know if there is a way to replicate the issue and I can try it on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

can any one check if dailymotion app is working........ mine stopped working two days after updating and is stuck with loading bars after initial intro video of the app..........

 

tried resetting the tv but still not working....

Share this post


Link to post
Share on other sites


Version 05.00.04 is no better then 05.00.01. Neither works better then 04.45.25 for my tv. Still slow response and other issues are not fixed.

turbozob, you mean 05.10.01 not 05.00.01, I suppose. 05.00.04 is worse than 05.10.01/05.10.02 IMO.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not if you wanted multi channel audio from arc.

 

Yes, but if not, I'm more happy with 05.10.xx. I hope this is not final version prepared for 21SEP2015.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed 05.00.04  from the LG support site here in NZ .Some things appear to be a bit quicker ie input changes but the advanced menu seems to be a bit slower if anything . I have had one memory error while using the web browser but not when using any other apps. I'm guessing this might be the final version as it has been released on there support site but not sure . 

 

LG 65LB7500

Share this post


Link to post
Share on other sites

New update available via Wi-Fi. Installing now.

 

05.00.04 on 730V.

 

Region: Macedonia

 

Previous firmware was 04.65.05, installed via USB.

Previous webOS TV Version was 1.3.3-3953 (afro-arches)

Share this post


Link to post
Share on other sites


im from uk will the new firmware work on my lg47 lb650v tv my firmware is 05.10.01 which i manually installed. and is it worth changing firm wares, from 05.10.01 to New version: 05.00.04
 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • By andy31
      Hi,
      I have following LG Smart TV :
      Model: 42LM620T-ZE (Software version: 04.62.12  ;  SDK Version: 02.08)
      Does my TV have webOS ??
      It was purchased in summer 2012 so I know its quite old now.
      Also how to check if this TV has Netcast (perhaps 3.0 or  4.0) ??
      Let me know.
    • By emmanuelbeziat
      Hi everyone,
      It seems that the Window command "Read on device" don't work properly with My LG UH661V.
      The problem:
      Once the video start, it will just stop and get back to main menu after a minute or so. If I try to change the video timeline, it stops immediately. But it seems to only happen if the file content isn't longer than ~30 minutes. Minor issues:
      With AVI files and MKV files, the timeline just don't work. Trying to change the time just result in an error message on the TV. Other points:
      The WebOS is up to date. Windows OS is Windows 10, up to date too. Tried to read on Xbox One and a Samsung TV, and it works just fine. Only happen with LG TV. Any thoughts on this?
      Thanks !


    • By Ricardas
      Hello, I have been enjoying my OLED B6 WebOS 3.0 model for half year. Just out of the sudden my two Windows machines with LG SmartShare app cannot discover my TV anymore. So I can still stream movies if I go to my TV Photos and Videos app and it detects my computer media service(s), so I can select desired video and watch it. However I cannot start streaming from my two Windows 10 computers - each computer detects another one, however TV is not detected, I cannot right click on video file in SmartShare app and find TV set under "Play to" menu.
      My TV and main PC have wired connection with my router, another Windows machine is laptop with WIFI only. I have tried to disable/enable TV's wired and wifi internet settings... no luck ;-/

      Any hints?..
    • By skhulbe
      Hi,
      I am new to WebOS and trying to setup my environment. I followed the same steps mentioned here:
      http://webostv.developer.lge.com/sdk/install-instructions/installing-sdk/
      After completing these steps, I found four new applications installed in my system: webOS TV CLI, webOS TV IDE, Oracle VirtualBox, webOS TV Emulator v3.0.0. Now, when I am trying to run Emulator, nothing is happening. I am using macOS High Sierra.

      Can someone please help me out in this? ☹️