Quantcast
Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'some times cant stream data unless you disconnect and reconnect'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LG webOS User Support Forums
    • LG webOS Smart TV Questions
    • LG webOS Smart TV App Questions
  • LG webOS Product Discussions
    • LG webOS Wish List
    • LG webOS Smart TV Discussion
    • LG AI ThinQ TV Discussion
    • LG webOS Smart Projector
    • LG webOS Smartwatch
    • LG webOS for Signage
    • LG webOS Smart Refrigerator
    • LG webOS Add-Ons & Accessories
    • webOS Auto
    • Upcoming and Rumored webOS Products
  • webOS Developer Forums
    • LG webOS Developer Forum
    • webOS OSE - Open Source Edition
    • LuneOS - Mobile Operating System
    • Connect SDK
    • Legacy webOS
  • HP webOS
    • HP TouchPad
    • HP Pre 3
    • HP Veer
  • Palm webOS
    • Palm Pre 2
    • Palm Pre and Pre Plus
    • Palm Pixi and Pixi Plus
  • News, Announcements, and Other Forums
    • LG and webOS News
    • The Lounge - Off Topic
    • Promotions
    • LG webOS Forum Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 1 result

  1. Hi I'm trying to find out if a problem I have is a problem of my LG 49U67V TV or my modem's problem. Some times ( irregular pattern) when I try to connect to some kind of web service (browser, YouTube, Netflix), I can't connect or the speed is too slow. My TV is connected via Wi-Fi. When check the Wi-Fi and internet connection trough the settings Evey thing looks OK. At the same time my Android phones connect superbly and if I measure my internet speed via fast.com from phone or PC everything is OK. I found 2 solution for this A. either restarting the modem and then everything is OK the connection superb etc. B. Going to settings, disconnect from my router and reconnect (you know adding again the router password). Then everything is back to normal. The TV does not seem to have any other issue. I've tried to go back to factory settings. I've noticed the problem again. In irregular pattern it appears no standard time or pattern of appearance. Could it be that my modem router is the problem? I have this modem for over 3 years. I will try another to be sure. LG here said "we can check your TV but if we don't find anything you (me that is) will have to pay for pick up and delivery expenses. clarification The TV seems to be connected during this problem. Just it does not stream data from the internet or it does in low speeds. Netflix speed test shows it at really low speeds or disconnected while in settings it seems connected. Strength of Wi-Fi signal, superb


×
×
  • Create New...