Quantcast

Jump to content

Slate Cloud Plum Berry Lawn Lime Orange Coco

Welcome webOS Fan, Sign Up Free!


Create Account Sign In
This is LG webOS, which stands for "Lets Go webOS", a site dedicated to webOS and its fans. Like most online communities you must register to take part and post in this forum. This is a fast and free process that requires minimal information from you. Be a part of LG webOS by signing in or creating an account. You can also use your Facebook or Twitter account to make it even easier!
 

Photo

60UF7300 --Unable to update the apps....Web OS version 4.20.46


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 sumankantabathina

sumankantabathina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted December 31, 2015 - 05:32 PM

Hi All,

 

I got a new TV few days back. 60UF7300.

When I launched netflix and youtube day before they requested for a update and after update they worked.

Yesterday, I tried updating HULU and I get a Network Error. Called customer care and They asked me to try factory reset.

After reset no apps work :(.

The Web OS version id 4.20.46.

Does anyone know what is the latest version for this TV.

Or How can I go to a working version of software?

Also is the WebOS software same for all models ?





#2 Kshitij Kale

Kshitij Kale

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 01, 2016 - 05:22 AM

http://www.lg.com/in...n_04.28.13).zip

 

 

please provide the correct file the file on server is currupted. i downloaded 5-6 times but it showing error 



#3 Too_Shelf

Too_Shelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 03, 2016 - 06:12 AM

I just got this TV and the smart part hasn't worked since delivery. I click on Netflix, for instance, and it waits for a couple seconds and then says "Network Error(2)" but the network is most certainly setup correctly. The only thing that works is the web browser. It sounds like the same problem you had. If you have any experience fixing it, please let me know. I'm running the same version 04.20.46.


#4 sumankantabathina

sumankantabathina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted January 03, 2016 - 04:01 PM

I called customer service ans they have got a lot of complaints and their product team is looking into it.

They took my email id and said that they will message me once fixed. It has been 2 days already :(



#5 Too_Shelf

Too_Shelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 03, 2016 - 06:45 PM

Thanks for the information. I guess I'll add to the complaints to hopefully make this more urgent. Otherwise this tv could be going back to the store!


#6 Too_Shelf

Too_Shelf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 03, 2016 - 07:18 PM

I called CS and they said the problem was somehow related to Comcast. They're working on an update that should be done this week. I decided to set up a hotspot on my AT&T iPhone. I updated each app individually (I didn't see a way to update all) and then switched back to Comcast and it worked! Updates were probably <100 MB in total so it wasn't that bad...


#7 sumankantabathina

sumankantabathina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted January 03, 2016 - 10:08 PM

I tried using ATT tethering and it works...thanks...



#8 WobblinGobblin

WobblinGobblin

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 04, 2016 - 12:12 AM

Connecting through a T-Mobile hotspot also worked and allowed me to download the apps.   My main provider is also Comcast.  

 

Anyone else seeing this problem with a provider other than Comcast?



#9 amitmd4u

amitmd4u

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 04, 2016 - 01:43 PM

Hi sumankantabathina,

 

you said you updated ur TV apps using USB tethering (not hotspot)...how did you use USB tethering to connect your TV with mobile data? 

 

I also tried usb tethering by connecting my smartphone with TV using usb cable and enabling usb tethering, but TV didnt identify any network. Hotspot doesnt works as its another wireless signal

 

Thanks



#10 sumankantabathina

sumankantabathina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted January 04, 2016 - 01:45 PM

Hi

amitmd4u,

 

I have used hotspot.



#11 amitmd4u

amitmd4u

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 04, 2016 - 01:49 PM

ok thanks...

 

Mine webOS version is still 03.xx.xx...check updates finds no latest version..

 

I see few of us here has 04.xx.xx...are there anyone who also has 03.xx.xx version and sees no latest version? 

 

those who have 04.xx.xx, how were you able to get this version?



#12 sumankantabathina

sumankantabathina

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted January 04, 2016 - 04:37 PM

One of my friends has 03.10.10. Even they don't get any updates. I am not sure why.

For me the version 04.20.46 came out of the box.



#13 LG Responds

LG Responds

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted January 06, 2016 - 07:03 PM

LG is aware that some users experienced difficulty accessing the LG Content Store between 12/30/2015 and 1/4/2016. After researching this, it was noticed that this issue appeared to be occurring on units utilizing Comcast as the ISP.  All access issues have been resolved at this time. If you continue to experience difficulties accessing the Smart World/LG Content Store, we are here to help.

 

For additional assistance, please contact us at 1-800-243-0000. We’ll be happy to help you with resolving this issue. 

 



#14 amitmd4u

amitmd4u

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted January 06, 2016 - 07:08 PM

Thanks for the update LG.

 

Why do some of us here have older webOS version, 03.xx.xx and other have latest version, 04.xx.xx? When can we get the latest version update? I don't see one, currently for my TV.

 

Thanks,



#15 Bryan Prejean

Bryan Prejean

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted February 05, 2016 - 04:52 PM

Anyone else have a problem with their 60UF7300 not locating any wifi gateways? I have to keep resetting the tv as new to get the tv to see ANY wifi gateway. Lg sent a repair guy here and replaced the wifi antenna but I'm still having the same issue.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users